lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Thursday, December 31, 2015

Melabuhkan Tirai 2015

Finally 2015 have comes to the end. Sebenarnya aku tengah study but stop kejap nak melagha. Hehehe. Alang-alang melagha biar sampai terupdate blog. Acewah gituw. 2015 have to many sweet, sour,bitter memories but that makes me stronger and more matured.
Boleh follow instagram saya: sitinuraisyahishak

Yang bitter tu boleh tolak ketepi sampai masuk dalam longkang. Kat sini nak share yang sweet sweet aje. Aku dapat idea nak tulis lepas dok tengok yang Nine best dekat Instagram tu.

1) Dapat anak buah. Bukan satu malah dua sekali okay. Satu anak abang aku manakala sorang lagi anak kakak aku. Anak abang aku girl manakala anak kakak aku boy so that's mean ada sepasang la anak buah aku ni. Dah la dua-dua comel.
Iffah Nabillah anak kepado abang den. Tahap kecomelan 100%

Ini adalah Akram anak kepada kakak aku. Beza umur beliau dengan Iffah 5 bulan kot. Kiranya akram ni adik la.

2) Kemanisan yang kedua adalah apabila kau melihat senior yang dok caring pot pet pot pet membebel dekat aku since zaman asasi dah grad. Aku taktau la nak explain apa perasaan aku time ni sebab sedih pun ado gak. Sedih bangga ekh semua adalah. Jangan tanya aku kenapa dia suka tunjuk hidung macam tu. Hehehe. 



Nampaknya tak la banyak mana pun kemanisan yang ingin aku kongsikan. Dasar Pemalas! Hehehe. Should stop now and continue study Natural Resources for my upcoming exam.

Happy New Year!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...