lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Saturday, November 21, 2015

Aku Suka MEMASAK

Akhirnya ada juga aku masa untuk update blog yang dah berkurun lamanya aku mengabaikannya. *Lap-lap habuk sikit. Sejak tak duduk hostel aku amat jarang makan luar sebab kebersihannya diragui and apabila makanan tak dibasuh bersih mulalah aku allergic sana sini. Merana badan. I just love to cook but masa tu sikit sangat nak share dekat blog. But I hope one day (mungkin masa cuti semester I could spend some time updating my blog especially share resipi memasak. Aku ni jenis suka memasak and suka beri orang makan.I feel so happy when they said 'SEDAP'.

  
Nasi Goreng Ikan

Sphagetti Bolognese

Tom Yam Suun Berbendi

Tunjuk gambar je dulu. Ada masa kita share resipi =) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...