lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Sunday, May 15, 2016

Iffah Turns 1

On fifth may we managed to held Iffah's birthday party. Walaupun busy tahap infinity kami dapat juga celebrate birthday si budak kecik yang comel. Tapi takdelah buat secara besar-besaran. Just buat untuk 50 orang makan je.

I was so happy cause JEMAHS are able to come. =P Since JEMAHS is big fan of Iffah jadi depa pun excited berabis la sebab dapat datang dan main dengan Iffah. At first Iffah dilanda thunderstorm where her mood is not okay and she can't stop crying. Terkejut la tu sebab tengok orang ramai datang rumah kan. There was a lot of FOOD. I like. 2 Secret recipe cakes. Totally ruined my diet.
Sebelum party start. Princess is so happy over the top but once dah ramai orang datang sunddely Princes turns into Monster. Haaa nangis-nangis. 

I know Aunty Vita is kind of pelik Iffah. Just abaikan aunty tu ye. Anyway thank you for the book Vitarich!

This is my squad a.k.a JEMAHS.  Thank you for coming, Thank you for the hadiah yang sangat banyak dan lawa-lawa sampai aku rasa nak ambil je semua hadiah Iffah.

Dalam group jemah terdapat 3 orang pondan lelaki gay (gurau je tapi memang kami panggil mereka ni lelaki pondan. hahahaha). Tak sangka plak ada skill dukung baby mereka ni. 
dah aku malas nak tulis panjang-panjang. let the picture do the talk. 






Happy birthday Iffah Nabila. I love you to the moon and star sayang. Semoga menjadi anak yang solehah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...